Oftalmologie & Optica medicala

Pentru adulti si copii

Reparatii rame

Consultatie, Montare de ochelari,Garantie 1 an!

Garantia calitatii

Oferim doar produse de cea mai buna calitate si de aceea, pe langa consultatia oftalmologica oferita gratuit si efectuata de medic primar oftalmolog aveti si garantia unei lucrari de calitate, de care va puteti bucura timp indelungat.Personalul nostru calificat efectueaza nu doar montari de ochelari cu lentile de calitate, marca Zeiss,Rodenstock sau Essilor, ci si reparatiile ramelor.Ramele ochelarilor sunt diverse,adaptate cerintelor si nevoilor fiecarui pacient.

Garantia oferita pentru lucrarile noastre este de 1 an!

Servicii

Situata in piata Badea Cartan nr. 1 (langa podul Dacilor), Optica medicala OPTI-SAN ofera, pentru adulti si copii, servicii medicale de oftalmologie si servicii de optica medicala, de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00.

Consult oftalmologic

In cabinetul Opti San va oferim consult oftalmologic computerizat efectuat de Dr. Silviana Jianu, medic primar oftalmologie

Depistarea afectiunilor oculare

Realizam depistarea afectiunilor oculare si tratarea lor.Efectuam examinari oculare pentru cataracta, strabism, glaucom.

Aparatura moderna

Avem in dotare aparate performante,de inalta precizie pentru stabilirea dioptiilor

Montare ochelari si reparatii rame

Personalul nostru specializat realizeaza montari de ochelari pe rame de o mare diversitate,executam reparatiile ramelor

Modele diverse de rame si lentile

Avem in stoc o mare diversitate de rame,adaptate nevoilor fiecarui pacient,in functie de afectiune si varsta,precum si lentile “Zeiss”, “Rodenstock”, “Essilor” de sticla si plastic, bifocale, progressive, albe si heliomate

Garantie

Beneficiati de garantarea lucrarilor,garantia oferita este de 1 an.